Over Infunctie

 

Passie

Wij zijn Infunctie. Niet zomaar een recruitment-/uitzendbureau, gevestigd in Hoogeveen en met name actief in de omgeving van Hoogeveen, Assen, Zwolle, Emmen en Groningen. Met veel passie koppelen wij onze kandidaten aan de wensen van onze opdrachtgevers, wij doen dit op alle niveaus en binnen elke denkbare branche. Dit kan zijn op uitzend-/detacheringsbasis, maar veel van onze klanten kiezen er ook voor om kandidaten een direct dienstverband aan te bieden.

 

Kennismaken?

We maken graag een vrijblijvende afspraak.

 

Neem contact met mij op

Wij verbinden

 
Werk is voor iedereen belangrijk. Voor de werknemer zelf, die zich via zijn of haar werk op allerlei manieren kan ontwikkelen. Voor de organisatie waaraan die medewerker een bijdrage levert en voor de samenleving als geheel. Bij alle kandidaten in ons uitgebreide bestand, verdiepen wij ons in hun unieke competenties. Hierin nemen wij een proactieve en gedreven houding aan om tot 100% matches te komen.

 

Persoonlijke benadering

 
Ook richting onze zakelijke relaties vinden wij het erg belangrijk om veel tijd en energie te stoppen in een persoonlijke benadering. Wij leren uw organisatie en bedrijfscultuur graag kennen, zodat wij nog beter en gerichter kunnen inspelen op uw personele aanvraag. Door deze interesse in beide partijen creëren wij combinaties die echt werken.