Laat ons weten wat je zoekt

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Top! Daar gaan we samen ons best voor doen! Of je nu gedwongen of uit eigen beweging op zoek bent naar iets nieuws, wij helpen je graag bij het vinden van jouw droombaan. In de afgelopen jaren heeft Infunctie een breed netwerk opgebouwd van potentiele werkgevers en zijn we doorlopend op zoek naar gemotiveerde vakmensen. Hierbij bieden we mogelijkheden voor verschillende opleidingsniveaus en branches. Wij zijn o.a. werkzaam in de bouw & techniek, groenvoorziening en transport, maar bemiddelen ook veel in commerciële en administratieve “Office” functies.

Dus hop hop…verplaats je snel naar de vacaturepagina en bekijk ons huidige aanbod. Zit er momenteel niks voor je tussen? Geen nood, je kunt je ook “algemeen” bij ons inschrijven middels het online inschrijfformulier. Voeg dan wel even jouw cv toe en eventueel een korte motivatie. Op die manier kunnen we gerichter voor je aan de slag en vergroot je jouw kansen op een nieuwe baan!

 

Laat mij die vacatures maar eens zien!

Direct inschrijven

 

Op zoek naar een toffe baan? Schrijf je direct bij ons in en laat ons weten wat je zoekt. We gaan graag voor je aan de slag!

Direct inschrijven

Sollicitatietips

Ook als je veel ervaring hebt met solliciteren, zijn er vaak nog wel dingen die je kunt verbeteren. Goed en effectief solliciteren kan nooit een baan garanderen, maar je kunt wel je kans op een (passende) baan vergroten. We geven je graag een paar handige tips:

Handig…

 
 • Handig…
 • Maak een sterkte-zwakteanalyse van jezelf; wees daarbij heel eerlijk, gebruik testuitslagen en de mening van anderen.
 • Als je geen werk hebt, besteed dan tenminste 20 uur per week aan het solliciteren en oriënteren op de arbeidsmarkt. Zo houd je ook een zekere regelmaat vast die je leven structuur geeft.
 • Houd bedrijven die reorganiseren in de gaten en bel hun personeelsafdeling om te vragen of er vacatures aankomen. Dit geldt natuurlijk niet als de reorganisatie uitdraait op massaontslag.
 • Bel altijd voordat je een brief stuurt met de contactpersoon die genoemd wordt in een vacaturetekst en stel relevante vragen. Zo breng je jezelf 2 keer onder de aandacht.
 • Maak gebruik van je netwerk en vertel zo veel mogelijk mensen dat je een baan zoekt. Je netwerk levert vaak verrassende kruiwagens op!
 • Neem, zo mogelijk, het telefoonnummer van bedrijven waar je solliciteert op in je telefoon. Beslis, als je hun naam in je scherm ziet, of de omgeving waar je op dat moment bent zich leent voor een telefoongesprek met je toekomstige werkgever.
 • Krijg je een uitnodiging voor een gesprek? Zorg dan dat je zo veel mogelijk over dat bedrijf te weten komt voordat je er naartoe gaat. Spit de website en eventuele nieuwsberichten goed door.
 • Bel beleefd na wanneer je afgewezen wordt; vraag naar de reden, welke indruk je hebt gemaakt en of er binnenkort nog andere vacatures te verwachten zijn.

Niet zo handig…

 
 • Een grote fout die sollicitanten kunnen maken is dat zij de selecteur(s) schriftelijk, telefonisch of in een gesprek proberen hun mening op te leggen. Overtuigen is iets anders dan bekeren.
 • Laat in een brief dus al te zelfverzekerde uitspraken als “ik ben geschikt voor de functie” liever achterwege.
 • Schrijf in plaats daarvan liever dat je belangstelling hebt voor een functie en graag op gesprek wilt komen of dat de functie je bijzonder aanspreekt.
 • Maak geen vuistdik cv boordevol irrelevante details. Houd de brief kort en zakelijk. Maximaal 1 kantje voor een brief en 2 voor een cv is een goede richtlijn.
 • Solliciteren doe je niet alleen met je brief, maar in je hele presentatie. Gebruik een serieus e-mailadres met je volledige (eigen) naam. Een e-mailadres als babygirl@voorbeeld.com werkt voor de meeste banen niet zo goed.
 • Let op je voicemail. Een grappige voicemail is misschien leuk voor je vrienden, maar stelt je toekomstige werkgever het ook op prijs?
 • Probeer tijdens het sollicitatiegesprek niet om het beste of het wenselijke antwoord te geven, maar luister en reageer.
 • Klaag niet over je (vorige) werkgever en stel de zaken niet anders voor dan ze zijn.
 • Besef dat recruiters jouw social media accounts ook bekijken, enkel feestende foto’s met drank of “bijzonder” taalgebruik zijn dan niet altijd de beste reclame.
Wanneer je bovenstaande tips in de gaten houdt kom je een heel eind. Of je er nu zelf voor gekozen hebt of dat het gedwongen is: je bevindt je in een situatie waarin je een nieuwe baan wilt. Pak dit serieus op!
Succes met solliciteren!