Branches

Wij werken voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers en zijn hierdoor niet voor 1 branche te vangen. Benieuwd of wij ook voor jou iets kunnen betekenen? Onze ervaren recruiters gaan graag met je in gesprek om er samen achter te komen wat het beste bij jou past. Zonder loze beloftes te doen, vinden we toch bijna voor iedereen de juiste vacature en een werkgever waarmee het ‘klikt’. Wij luisteren goed naar de wensen van onze kandidaten en sturen je niet naar een bedrijf als we twijfelen over de match. Of je nu aan de slag wil als bouwhulp, hovenier, administratief medewerker of autoverkoper. We helpen je graag op weg!

Uitstekende voorwaarden

Altijd beloning conform branche CAO/inlenersbeloning

Flexibel

Grote diversiteit aan vacatures tussen 8 en 40 uren per week

Persoonlijk

Jouw eigen contactpersoon die zijn/haar afspraken nakomt!

Horeca

 
Ben jij een nachtbraker in hart en nieren? Een mensenmens pur sang? Weet je wat er van je gevraagd wordt in een hectische werkomgeving en haal je hier energie en plezier uit? Dan vinden wij het zeer prettig wanneer je eens contact met ons opneemt. Sterker nog, dit kan voor jou ook zeker een bovengemiddeld plezierige afloop hebben. Een mesje met 2 kanten dus. Mooi toch? Wij zijn namelijk doorlopend op zoek naar echte horecabazen en helpen jou dus graag aan een gezellige baan! Dit kan zijn achter de bar, in de keuken of bijvoorbeeld in de bediening. Maar misschien zoek je ook wel iets in een animatieteam…wij weten het nog niet! Maar daar gaan we snel achter komen toch?
Waar jouw voorkeur ook ligt, wij stellen je graag voor aan onze opdrachtgevers! Dus geen getwijfel of getreuzel, gewoon even bellen voor een mooie kans!
Direct inschrijven

Bouw

 
Op zoek naar een nieuwe baan in de bouw? Wij helpen je hier graag bij. De Personeelsafdeling heeft een groot netwerk in de bouwsector. We werken samen met bedrijven die actief zijn in de nieuwbouw, verbouw, afbouw, wand- en plafondbranche, dakbedekkingsbedrijven, metsel- en voegbedrijven en ga zo maar door. Bij ons kun je dus terecht voor een doorlopend aanbod van breed georiënteerde vacatures. Staat er momenteel geen passende vacature op onze website? Neem dan toch contact met ons op, grote kans dat we jou binnen een week weer aan het werk hebben! En niet onbelangrijk – uitbuiters zijn er genoeg – maar wij betalen volgens de Bouw CAO. Hier hoort uiteraard ook het Bouwpensioen (BPF Bouw) bij!
Direct inschrijven

Office & Finance

 
Wie niet sterk is moet slim zijn. En wie slim is….nou ja, die kan dan weer erg sterk zijn in zijn/haar vak. Ben jij dit ook en zoek je een leuke functie binnen de Office & Finance? Iets in HR of Assurantiën misschien? Of werk je liever op een financiële afdeling? Een commerciële uitdaging mag natuurlijk ook, voor ons echt geen punt. Wij helpen je graag naar een nieuwe werkgever, een werkgever die jou via ons vaak direct een contract aanbiedt.
Zo’n werkgever met leuke werkzaamheden, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer. Heb je vast wel eens iemand over gehoord op een verjaardag. Nou, wij kennen ze ook! Laat ons dus snel weten wat je zoekt en we plannen graag een kennismaking in.
Direct inschrijven

Transport & Logistiek

 
Een schreeuwend tekort aan goede chauffeurs, dat is wat er de komende jaren ontstaat met de transportsector in de lift! Fijn voor jou natuurlijk, want jij hebt keuze uit de mooiste ritten bij de beste opdrachtgevers! En laten dat nu net klanten zijn van de Personeelsafdeling. Zoek jij dus een mooie uitdaging in de transport? Of dit nu een dag- of een nachtrit is, nationaal of internationaal, gekoeld transport of op een kipper. Wij regelen het voor je! Uiteraard bieden wij ook regelmatig andere logistieke vacatures aan. Zoek jij bijvoorbeeld een nieuwe uitdaging als magazijnmedewerker of transportplanner? Ook dan komen we graag met jou in contact! Alvast bedankt voor het bellen chef!
Direct inschrijven

Groenvoorziening

 
Ben jij opzoek naar een baan in de groenvoorziening? Eentje waarbij je niet jaarlijks een maand of 3/4 in de WW zit? Een baan met net even wat meer zekerheid en waarbij je werkt met gepassioneerde collega’s? Ben jij een tophovenier, adem je groen (dan moet je wellicht even naar de huisarts) en ben je bedreven in (groot) onderhoud, aanleg en misschien zelf de werkvoorbereiding? Dan gaan we graag eens met jou om tafel! We zoeken namelijk regelmatig vakmannen en/of vrouwen voor gerenommeerde opdrachtgevers in de groenvoorziening. Moet je het vak nog enigszins leren maar heb je wel de passie en drive voor een mooie carrière? Ook dan vernemen wij dit graag van je! Iedereen moet ergens beginnen!
Direct inschrijven

Metaal & Techniek

 
Bezit jij over een uitstekend technisch inzicht en handen van goud? Dan komen we graag met jou in contact! Of je nu een baan zoekt in de carrosseriebouw, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, installatietechniek, machinebouw of een andere sector, we helpen jouw graag op weg! Wij bieden onze medewerkers uitstekende arbeidsvoorwaarden en opdrachten bij vooruitstrevende en ondernemende opdrachtgevers.
Blijf dus niet zitten waar je ontevreden zit, maar neem contact met ons op voor een kennismaking. We nemen graag de tijd om jouw wensen af te stemmen op de mogelijkheden binnen ons bereik. Hebben we momenteel geen passende vacature voor je? Dan gaan we ervoor zorgen dat dat snel veranderd!
Direct inschrijven

Detailhandel

 
Ben jij een vlotte kledingverkoper met gevoel voor de laatste mode? Ben je een klantgerichte customerservice medewerker die zorgt dat iedere klacht of vraag naar volledige tevredenheid wordt behandeld. Misschien ga je nog wel naar school en zoek je een leuke bijbaan in een supermarkt…? Waar jouw voorkeur ook ligt, de detailhandel biedt tal van leuke mogelijkheden. Vind je het dus lastig om een keuze te maken of zelfs om met een leuke werkgever in contact te komen? Tadaah, daar zijn we dan! Wij gooien jou graag in onze kruiwagen en stellen je voor aan onze opdrachtgevers. Benieuwd naar ons aanbod en zie je geen interessante vacature op onze vacaturepagina? Doe dan even een telefoontje, maken we direct een afspraak voor een kennismaking!
Direct inschrijven

Automotive

 
De Personeelsafdeling bedient meerdere kleine en grote opdrachtgevers in de Automotive. Meer dan regelmatig krijgen wij dus de vraag naar goede automonteurs, autopoetsers, schadeherstellers en ook commerciële medewerkers. Ben jij dus gebouwd voor deze branche, kun je wel wat hulp gebruiken om een passende baan te vinden of staat er een leuke vacature op onze website? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We maken graag een afspraak om jouw wensen te leren kennen en ons netwerk daarvoor open te stellen. Wacht daarom niet langer. Want een goede monteur stelt misschien nooit teleur, maar wij ook niet!
Direct inschrijven